This website requires JavaScript.
Skip to content
Bølgende åkerlandskap i Spydeberg

Den Gylne Linje, Indre Østfold

Lansering med åpen dag og et stort aktivitetstilbud i Spydeberg 13. juni!

I forbindelse med lanseringsdagen har vi lagt inn tre sykkelturer fra Spydeberg stasjon, slik at du lett kan finne frem til noen av perlene i området. Med helgens værmelding er Hallerud Badeplass veldig aktuell for de tøffeste, På Spydeberg Prestegård har plantene i veksthagen begynt å gro, og Busterud er et herlig turområdet for de som ønsker å oppleve skog og mark med tursko. De tre turene finner dere under.

Indre Østfold har et bølgende åkerlandskap med kultur og historie som innbyr til opplevelsesrike sykkelturer. går langs Østre linje jernbane i Indre Østfold. Området byr på lokal mat- og naturopplevelser, kultur og attraksjoner for hele familien. Den beste måten å oppleve dette området på, er uten tvil fra et sykkelsete.
Med jernbanen som naturlige utgangspunkt for sykkelturen vil attraksjonene være lett tilgjengelig både for de som bor i området og kortveis-turister på dagsbesøk og anbefales både for lokale innbyggere og dagsturister i regionen.
Flere turer blir stjernemerket og vil bli lagt ut i løpet av juni. Alt ligger til rette for flotte sykkel-opplevelser med hele familien i Indre Østfold i sommer.

Den Gylne Linjes sykkelturer:

Kontakt oss

Storgata 8
0155 Oslo

Sentralbord
+47 22 47 30 30
(hverdager 08:00–16:00)
post@syklistforeningen.no

Fakturaadresse:
syklisteneslandsforening1@ebilag.com

Levert av Tanken Bak
Org.nr: 964122105