This website requires JavaScript.
Skip to content
Foto: Thore Skollingsberg

Den Gylne Linje, Indre Østfold

Den Gylne linje viser veien til Indre Østfolds skatter av severdigheter, kulturminner, gårdsutsalg og annet som finnes langs jernbanen i Indre Østfold. Under finner du mange av de flotte turene i området.

Knutepunkter i den Gylne Linjes akse er Tomter, Spydeberg, Askim, og Mysen langs Østfoldbanens østre linje og med Skjønnhaug som nært tilstøtende sted. Det er alltid kort vei til kafeer hvis man ikke har matpakke som kan nytes ute.

Vi har kartlagt en del sykkelturer slik at du lett finne frem til noen av perlene i området på sykkelsetet uten å måtte bekymre det for mye trafikk og som derfor passer bra både for erfarne og uerfarne syklister med eller uten barn.

Indre Østfold har et bølgende åkerlandskap med kultur og historie som innbyr til opplevelsesrike sykkelturer. Området byr på lokal mat- og naturopplevelser, kultur og attraksjoner for hele familien. Det er alltid kort vei til hyggelige kafeer hvis man trenger påfyll av energi og ikke har med matpakke som kan nytes ute. Den beste måten å oppleve dette området på, er uten tvil fra et sykkelsete.
Med jernbanen som naturlige utgangspunkt for sykkelturen vil attraksjonene være lett tilgjengelig både for de som bor i området og kortveis-turister på dagsbesøk og anbefales kombinasjonen av tog og sykkel. Fra Oslo tar det for eksempel 40 minutter med tog til Askim, og er en fin måte å starte og avslutte dagen på for dagsturister fra Oslo.
Flere turer blir stjernemerket og vil bli lagt ut i løpet av høsten ’23 og vinteren ’24 . Alt ligger til rette for flotte sykkel-opplevelser med hele familien i Indre Østfold.

Den Gylne Linjes sykkelturer:

Kontakt oss

Storgata 8
0155 Oslo

Sentralbord
+47 22 47 30 30
(hverdager 09:00–14:30)
post@syklistforeningen.no

Fakturaadresse:
syklisteneslandsforening1@ebilag.com

Levert av Tanken Bak
Org.nr: 964122105